UDSOLGT -Forfatterforedrag med Mazen

15. januar 2021kl. 10:00 - 11:00

Gratis

Knivskarpe holdninger og erfaringer som mønsterbryder bliver leveret med musik og poesi.

Mazen er forfatter, komiker og kendt for sine skarpe og humoristiske iagttagelser på Sociale Medier. På Facebook alene har han mere end 55.000 følgere og videoer set 20+ millioner gange.
Mazen har modtaget prisen for Årets Bedste Udgivelse for sit comedy og poetiske live show “Sådan Overtager Vi Danmark” af Statens Kunstfond. Her bringer Mazen os helt tæt på vores ord, sprogets rytme og melodik.

Statens kunstfond udtaler blandt andet: ”Værket er instrumenteret med genkendelige sprogblomster, og i timing og ordleg bygger han ubesværet og kærligt bro mellem os og ’de brune’. Vreden og indignationen får også luft, men i blød stemmeføring og intense lavmælte pulserende crescendi. Vi bliver mesterligt ført op mod de nøje komponerede pauser, hvor vi kort lytter til hinandens åndedrag. Mazen revser Danmark Dejligst – ’Vi må tale sammen’.”

Nu kommer Mazen til Taastrup med en helt særlig forestilling, hvor vi får indblik i hans personlige rejse om at finde fodfæste mellem to kulturer, og hvordan det at skrive sine drømme og mål ned kan danne grundsten for en succeshistorie.

Han vil komme med uddrag fra sine bogudgivelser med særlig fokus på den aktuelle ”Den som blinker først”. Det vil samtidig være en musikalsk oplevelse, når en guitarist akkompagnerer Mazens oplæsning.

Sted: Taastrup Teater og Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 15. januar 2021, kl. 10