Forfatterforedrag med Kristina Aamand

12. majkl. 10:00 - 11:00

Begivenhed Navigation

Kom og hør Forfatteren Kristina Aamand fortælle om sine bøger og det at være forfatter.
Kristina har en dansk mor og palæstinensisk far. Hendes første udgivelse var i 2007, og hun har skrevet på fuld tid siden 2014. Hun er uddannet sygeplejerske, socialrådgiver, diplomuddannet underviser, yogalærer og studerer pt. sexologi. Hun er mor til seks børn og bonus til to. Hun siger selv om det at skrive bøger:
"Jeg kan bedst beskrive det at skrive sådan, at mine egne erfaringer og mit møde med mennesker sætter et aftryk i mig. Et fodspor. Det er det aftryk jeg tager frem og arbejder med når jeg skriver og skaber karakterer.Jeg går i deres fodspor, og lever mig ind i hvordan det er at være lige der, og hvordan det er at være dem."
Kristina har bl.a. skrevet bøgerne: Halal, Haram, Mørkerum og for enden af din pegefinger
I løbet af en lille times tid fortæller hun om sine bøger, hvordan hun skriver dem og svarer på elevernes spørgsmål.

Sted: Hedehusene Bibliotek eller Hedehuset – nærmere info følger
Dato og tid: 12. maj 2021, kl.10-11