Forfatterforedrag med Kasper Hoff -Udsolgt

12. novemberkl. 9:30 - 10:30

Gratis

Kom og hør Kasper Hoff fortælle om sit forfatterskab og sine bøger ”Gamerz”, ”Drengen, der fik ting i hovedet.” og ”Samlingens vogter”.

Gamerz-serien handler om drengen Tim, der er hardcore gamer. Tims forældre deler desværre ikke hans begejstring for computerspil. De synes, at Tim bruger alt for meget tid foran computeren, så de idømmer ham en måneds spillepause. Samtidig inviteres Tim til at deltage i en hemmelig, online turnering for verdens bedste gamere. Tim kan ikke sige nej, selv om det betyder, at han må lyve for sine forældre og trodse deres forbud.

I bøgerne om ”Drengen, der fik ting i hovedet” møder vi Karl, som har et problem. Et rigtigt, rigtigt, rigtigt irriterende problem: Han får ting i hovedet. Alle mulige ting. Konstant. Hele tiden. Det er til at blive sindssyg af. Som for eksempel i den første bog, hvor Karl rammes af en kugle af ægte tungonit. Og så er det, at de mystiske øjne dukker op og begynder at udspionere ham. Men hvorfor? Karl og hans ven Ludvig kastes ud i et hæsblæsende drama, der blandt andet involverer en ørn, en flok rasende nøgenbadere og statsministerens paryk.

Samlingens Vogter er en serie for 10 - 14 år om 13-årige Kevin, der kommer i lære som shaman hos sin grandonkel, Kaj. Da Kaj dør, arver Kevin hans samling af magiske ting fra stammefolk i hele verden. Sammen med sin papsøster, Kaya, udforsker han sine nye evner og tager på rejser i den mystiske underverden, der er befolket af sære dyr og ånder.

Kasper fortæller om, hvordan han skriver bøgerne og der er tid til at stille spørgsmål og få en autograf.

Sted: Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og Tid: 12. november 2020 kl. 9.30