SØG EFTER EVENT GENRE

Forfatterforedrag med Jan Kjær -Udsolgt

5. novemberkl. 9:30 - 10:30

Gratis

Med udgangspunkt i sine egne bøger og illustrationer gennemgår Jan Kjær, hvordan man opbygger en historie, hvor man får ideerne fra, og hvilke tricks man bruger som tegner for at lave fængende illustrationer.

Jan Kjær fokuserer især på sine bøger populære bøger om Nomerne, der har hver deres styrke og særlige evner. Nomerne er vilde og frække og står sammen når det gælder. De bliver sendt ud på missioner og vender klogere tilbage med vigtige erfaringer. I bogen om Dragesværdet møder vi blandt andet Dramon, der kan ikke finde sin plads i Nomerbyen, så han drager af sted på eventyr. Uden for Nomerskoven lurer farer overalt, og Dramon kommer for alvor på prøve, da han finder Dragesværdet med de magiske kræfter.

Foredraget er underholdende og lærerigt, og der vil være rig mulighed for at stille spørgsmål.

Sted: Taastrup bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 5. november kl. 9.30