UDSOLGT -Forfatterforedrag med Anne Sofie Hammer

21. oktoberkl. 9:30 - 10:30

Gratis

Kom og hør Forfatteren Anne Sofie Hammer fortælle om Villads, Magda og alle de andre dejlige personer fra hendes børnebøger.

I kender måske bøgerne om Villads fra Valby. Villads Emilio Eskilsen er en helt almindelig, sød dreng, som elsker at spise pasta med kødsovs, se tegnefilm og lege med sine venner. Især med naboens datter, Frida, og Magnus fra Storegruppen. Villads er nemlig rigtig god til at lege – for god, vil nogle voksne måske mene.
Nu kan du møde forfatteren bag bøgerne, der vil fortælle mere om, hvordan hun fandt på historierne. I løbet af en lille times tid fortæller hun om, hvordan hun kom i gang med at skrive, og hvad der siden skete, læser lidt højt og svarer på elevernes spørgsmål.
Hvis I har lyst til at læse nogle af historierne om Villads inden foredraget, så tag kontakt til os, så kan I låne en bog eller to hos os.

Sted: Taastrup Bibliotek, Taastrup Hovedgade 86, 2630 Taastrup
Dato og Tid: 21. oktober 2020 kl. 9.30