• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foreningsprisen på Frivillig Fredag 2018

28. september kl. 17:00 - 21:00

GRATIS

DU ER INVITERET

Høje-Taastrup Kommune siger hvert år TAK til de mange frivillige i kommunen ved et stort show i efteråret på Taastrup Teater & Musikhus. Kommunen har valgt at ligge arrangemnetet på Frivillig Fredag d. 28. september, ét landsdækkende arrangement, der har til hovedformål at markere og anerkende landets mange frivillige.

FORENINGSPRISEN PÅ FRIVILLIG FREDAG

Hvert år uddeler Høje-Taastrup Kommune Foreningsprisen. Dette sker i samarbejde med Danske Bank, der sponsorerer 25.000,-, 10.000 kr,- og 5000 ,- til den/de foreninger der har gjort en ekstraordinær indsats for dets medlemmer eller lokalområdet.

Udover årets Foreningspris uddeler Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget Unglederprisen til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen.

Der bliver uddelt i alt tre priser; ForeningsprisenHædersprisen og Unglederprisen.

ÅRETS PROGRAM

Frivillig Fredag (Ole Rømer Skolens Gymnastiksal (tidl. Selsmoseskolen)

17:00: Velkomst v. Michael Ziegler
17:05: Inspirationsoplæg: Gadehavefestival v. Leif Loll Jørgensen mfl.
17:20: Kort om eventafdelingen v. Philip Correll Hansen
17:25: Kort om foreningslederakademi og forsikring af frivillige
17.30: Speed dating og netværk for frivillige og samarbejdspartnere

Foreningsprisen - Taastrup Teater & Musikhus

18:30: Velkomstdrik i foyeren
19:00 Prisuddelingen begynder
20:00 Spisning og fredagsbar

Begge dele af årets Foreningspris På Frivillig Fredag kræver tilmelding. Du kan tilmelde dig enten den ene af arrangementerne eller begge her.

STEM PÅ ÅRETS UNGLEDER

Hvert år kan DU være med til at udvælge vinderen til årets Unglederpris. Fra d. 31. august kan du stemme på din favorit, lige her på siden.

PRISVINDERE 2017

Foreningensprisens 1. plads gik til Teen Challenge Taastrup. Lungeforeningen fik en flot 2. plads, og TIK bueskydning 3. pladsen. Årets unglederpris gik til den stolte duo fra Taastrup Amatørscene, Kathrine Breinstrup og Sebastian Harvig Wilsky. De to hæderspriser gik til Tine Rigét, formand for Taastrup Amatørscene, og Jacob Harris Bach, cheftræner for SGIF.

OM PRISERNE

Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for medlemmer eller lokalområde. Prisen er sponseret af Danske Bank og kan give et godt rygstød til din forening. Tidligere modtagere af prisen har haft stor gavn af de 25.000,-, 10.000,- eller 5.000,- kroner, som gives til henholdsvis 1., 2. eller 3. pladsen. Alle foreninger kan indstilles til prisen.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Unglederprisen er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen stiftet for at skabe fokus på de mange unge, som yder en frivillig indsats for andre unge og ældre i kommunen. Prisen er på 5.000,- kroner som går til den unge leder. Alle kan indstille en kandidat til prisen.

Tilmeld dig til Foreningsprisfesten via knappen "Køb billet".

GRATIS

Høje-Taastrup Kommune