• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Foreningsprisen på Frivillig Fredag 2019

27. september kl. 17:00 - 21:00

OBS! FÅ BILLETTER TILBAGE!

Høje-Taastrup Kommune siger hvert år TAK til de mange frivillige i kommunen ved et stort show i efteråret på Taastrup Teater & Musikhus. Foreningsprisfesten ligger på Frivillig Fredag d. 27. september, ét landsdækkende arrangement, der har til hovedformål at markere og anerkende landets mange frivillige.

FORENINGSPRISEN PÅ FRIVILLIG FREDAG
Hvert år uddeler Høje-Taastrup Kommune Foreningsprisen. Dette sker i samarbejde med Danske Bank, der sponsorerer 25.000,-, 10.000 kr,- og 5000 ,- til den/de foreninger der har gjort en ekstraordinær indsats for dets medlemmer eller lokalområdet.
Udover årets Foreningspris uddeler Høje-Taastrup Kommune i samarbejde med Folkeoplysningsudvalget Unglederprisen til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen.
Der vil blive uddelt i alt tre priser; Foreningsprisen, Hædersprisen og Unglederprisen, samt være underholdning fra Stand Upper Mads De Krak og sangerinde Emmelie De Forrest.

Frivillig Fredag starter aftenen med et spændende oplæg v. jægersoldat, eventyrer og foredragsholder Erik B. Jørgensen, samt mulighed for netværk.

ÅRETS PROGRAM PÅ TAASTRUP TEATER OG MUSIKHUS
17:00: Velkomst i foyeren
17:05: Oplæg v. jægersoldat, eventyrer og foredragsholder Erik B. Jørgensen, ”Sammenhold eller gå kold”.

18.30: Drink i foyeren
19.00: Prisuddelingen begynder.
Underholdning v. Stand upper Mads De Krak og sangerinde Emmelie de Forest.
20.00: Spisning og fredagsbar
21.00: Tak for i aften

Begge dele af årets Foreningsprisfest på Frivillig Fredag er gratis men kræver tilmelding via billetlinket.

OM PRISERNE
Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for medlemmer eller lokalområde. Prisen er sponseret af Danske Bank og kan give et godt rygstød til din forening. Tidligere modtagere af prisen har haft stor gavn af de 25.000,-, 10.000,- eller 5.000,- kroner, som gives til henholdsvis 1., 2. eller 3. pladsen. Alle foreninger kan indstilles til prisen.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Unglederprisen er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen er stiftet for at skabe fokus på de mange unge, som yder en frivillig indsats for andre unge og ældre i kommunen. Prisen er på 5.000,- kroner som går til den unge leder. Alle kan indstille en kandidat til prisen.

Tilmeld dig til Foreningsprisfesten via knappen "Køb billet".

STEM PÅ DE NOMINEREDE TIL UNGLEDERPRISEN 2019 HERUNDER:

Begivenhed Kategori: