SØG EFTER EVENT GENRE

28. september kl. 17:00 - 21:00

GRATIS

Begivenhed Navigation

Høje-Taastrup Kommune uddeler hvert år i Foreningsprisen.  Det sker i samarbejde med Danske Bank, der sponserer priserne på henholdsvis 25.000,-, 10.000,- og 5.000,- gode danske kroner. Alle tre priser er stiftet for at anerkende det store frivillige arbejde, der ydes i kommunens mange forskellige foreninger til gavn for alle borgere.

Der bliver uddelt i alt tre priser; ForeningsprisenHædersprisen og Unglederprisen.

Hvem stemmer du på?

Alle kan indstille til de tre priser. Det sker ved at sende en mail til Fritidkultur@htk.dk senest den 15.08.2018 kl. 12:00. Du skal bare skrive hvem du indstiller til hvilken pris. Du er velkommen til at begrunde indstillingen eller lægge dit telefonnummer, så ringer vi dig op og skriver din begrundelse ned. Du er også velkommen til at kontakte Bo Petersen på 43591316 eller bope@htk.dk

Foreningsprisen gives til en forening, der har gjort noget ekstraordinært for medlemmer eller lokalområde. Prisen er sponseret af Danske Bank og kan give et godt rygstød til din forening. Tidligere modtagere af prisen har haft stor gavn af de 25.000,-, 10.000,- eller 5.000,- kroner, som gives til henholdsvis 1., 2. eller 3. pladsen. Alle foreninger kan indstilles til prisen.

Hædersprisen gives til to personer, der gennem en årrække har ydet en ekstraordinær indsats for foreningslivet i Høje-Taastrup Kommune. Det er Fritids- og Kulturudvalgets hædring af personer, som har sat deres tydelige præg på foreningslivet eller på en enkelt forenings udvikling. Kandidater kan indstilles af enkeltpersoner eller foreninger.

Unglederprisen er Folkeoplysningsudvalgets pris til et ungt menneske under 25 år, som yder en stor indsats i foreningen. Prisen stiftet for at skabe fokus på de mange unge, som yder en frivillig indsats for andre unge og ældre i kommunen. Prisen er på 5.000,- kroner som går til den unge leder. Alle kan indstille en kandidat til prisen.

Tilmeld dig til Foreningsprisfesten via knappen "Køb billet".

GRATIS