Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Jens Werner – Foredrag

18. september kl. 14:00 - 16:00

Tilbring 6 hyggelige eftermiddage med foredragsrækken

Første foredrag er med professionel danser, danseinstruktør og dansedommer Jens Werner.

Jens Werner var kun 5 år, da han stiftede kendskab med dansen, og siden har han trænet sig imponerende op gennem rækkerne. Efter et ophold i blandt andet England og Italien er det endt med Danmarks-, Nordens, Europa- og Verdensmesterskabet. Dermed er Jens Werner også den mest vindende danser i Danmark.

Jens Werners mange kvaliteter både i forhold til at danse, men også at forklare dansens grundprincipper, har skaffet ham en plads ved dommerbordet på Danmarks mest sete underholdningsprogram Vild Med Dans.

Foruden sin danseskole i Værløse, som Jens Werner driver og ejer med sin kone, Anette, holder Jens også foredrag og er en ofte anvendt konferencier.​

AOF byder på kaffe og kage i pausen.

Dette foredrag er ét ud af en foredragsrække på 6, som samlet koster 500 kr.

Lipperts
Taastrup Hovedgade 71