SØG EFTER EVENT GENRE

FOREDRAG – “Ubådssagen” m. Henrik Day Poulsen

22. oktober kl. 19:00 - 21:00

Ubådssagen går over i Danmarks historien, som en af de mest bestialske og bizarre drabssager.

Der er kommet ret meget viden frem om Peter Madsen via hans mentalundersøgelse og her tegner der sig en profil af en meget speciel og sjælden type af forbryder. Foredraget vil gennemgå ubådssagen og give et indblik i et sind, der er præget af narcissisme og psykopati og som kredser om perversioner som sado-masochisme.

Sagen vil blive relateret til andre forbrydelser begået af sadistiske drabsmænd og du vil få et sjældent indblik i menneskets aller mørkeste sider og få indblik i, hvordan psykiatere undersøger forbrydere, vurderer deres farlighed og mentale tilstand, og hvad der ligger bag anbefaling om forvaring dom til psykiatrisk behandling.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12