• Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – “Sig Farvel til Brokrøvene” m. Connie Svendsen

13. september kl. 19:00 - 21:00

VIL DU BROKKERIET TIL LIVS?

En Peptalk om Arbejdsglæde og Livsglæde. Spænd sikkerhedsbæltet og gør klar til Take Of når stewardessen, Connie Svendsen går i luften med hendes nyeste foredrag. Hun fortsætter succesen fra ”Det Lille Ekstra” og går nu skridtet videre. Hun tør prikke til janteloven, gøre op med brokrøvene og sætter fokus på styrken i vores forskelligheder.

Findes brokrøvene på din arbejdsplads? Når Connie Svendsen går på arbejde i Thomas Cook Airlines oplever hun sjældent en brovten passager, som ikke orker en uge med sol, mad og drikke. Alligevel er der dem, som ikke kan sove for havets brusen, eller synes der er for meget sand på stranden. Hvad sker der lige?

Tænk, hvis det er nemt! Hvordan fastholder vi motivationen, gejsten, nuet og glæden ved at gå på arbejde? Vend dig rundt og måske er svaret lige bag dig. Så simpelt og dog så kraftfuldt. Bare kig i den retning, som giver løsningen.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12