Mød Vlado, hele Danmarks færdselsbetjent

20. september kl. 19:00

DKK70 - DKK100

Vlado Lentz har i mere end 10 sæsoner deltaget i tv-programmet "Politijagt" på Kanal 5. Han er blandt de mest populære betjente i programmet. Det skyldes nok, at de fleste kan mærke Vlados engagement for sit arbejde. I efteråret udgav han bogen "Goddag, det er færdselspolitiet".

I over 30 år har Vlado kørt de danske veje tyndt i patruljevognen eller på sin store motorcykel for at holde et vågent øje med bilister, cyklister og alle de andre. Han har set det meste, men kan stadigt forbløffes over, hvor ubetænksomt nogle bærer sig ad, når de færdes i trafikken. Han har med bekymring bemærket, hvordan egoisme og rethaverisk adfærd mere og mere præger vores måde at omgås hinanden på.

Ud over en række episoder fra sit arbejde i færdselspolitiet fortæller Vlado også den bemærkelsesværdige historie om drengen, der voksede op i en lille kroatisk by og endte som Danmarks mest kendte færdselsbetjent. Vi skal også høre om Vlados ophold i Sydafrika, hvor han fulgte kollegerne i politiets specialenhed "The Flying Squad".

DKK70 - DKK100

Taastrup Kulturcenter