• Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – m. Ritt Bjerregaard

25. oktober kl. 19:00 - 21:00

Ritt Bjerregaards bog Erindringer, samt foredraget baseret på bogen, er et underholdende og tankevækkende selvportræt, hvor Ritt giver et billede af de seneste 70 års danmarkshistorie, som den store efterkrigsgeneration har oplevet den og set den gennem et socialdemokratisk temperament.

Ritt fortæller blandt andet om, hvordan hendes generation op gennem 1960’erne og 1970’er havde en enestående mulighed for at præge det danske samfund. P-pillen er et eksempel herpå, idet den havde stor indflydelse på ændringerne i kønsrollemønstret samt ægteskabs - og familiemønstrene.

Med omstillingen fra landbrugs- til industrisamfund og den økonomiske vækst i 60’erne blev de traditionelle klasseforskelle nedbrudt, hvilket gav plads for eksperimenter med nye normer.

Ritt fortæller levende om sin vej ind i politik, sin opvækst og sine personlige forudsætninger ud fra et køns- og klassemæssigt tidsperspektiv.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12