FOREDRAG M. OLE HENRIKSEN (MICHÈLE BELLAICHE – ORDSTYRER)

2. april 2019 kl. 19:00

Gå ikke glip af en forrygende aften i selskab med crème-kongen Ole Henriksen fra LA.

Han har været i selskab med nogle af verdens største stjerner, men på denne aften har han helt eksklusivt valgt at være i selskab og dialog med borgerne i Taastrup og omegn.

I en live-samtale på scenen taler han med Go’aften Danmark værten Michèle Bellaiche om sit opsigtsvækkende liv, der på mange måder minder om H C Andersens ”Grimme ælling” eventyr. Han blev mobbet som barn, var tæt på at begå selvmord som ung, men tog så en beslutning om at fylde sit liv med glæde ved at gøre andre mennesker glade – og lige netop dét kan Ole Henriksen.

Han er et festfyrværkeri af livsglæde, dans og ægte nærvær overfor alle slags mennesker, og han elsker at give noget videre (derfor er der også en præmie til en værdi af 3.000 kr. til den fra publikum, der stiller aftenens bedste/sjoveste/frækkeste spørgsmål).

Arrangør: FOF Københavns Omegn

Spilledato & tid: 2. april 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 300 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser