Foredrag m. Karen Marie Lillelund – “Hold balancen – nyd livet”

4. februar 2019 kl. 19:00

Begivenhed Navigation

Livet er ikke en generalprøve med døden som premiere. Alligevel føles det indimellem, som om vi bare ræser afsted i forsøget på at nå en eller anden mållinje og glemmer at nyde vejen derhen.

Ifølge sygeplejersken Bronnie Ware, som i en årrække har talt med patienter på deres dødsleje, er en af de mest almindelige fortrydelser denne: "Jeg ville ønske, at jeg havde tilladt mig selv være mere lykkelig.
Inspireret af det, har Karen-Marie Lillelund skrevet et nyt foredrag, som handler om at leve livet fuldt ud og sørge for at få lidt med af det hele: kærlighed, karriere, familie, sundhed, osv.
Der er ingen løftede pegefingre kun underholdende inspiration og måske et venligt skub til både at leve og nyde livet, mens vi har det.

Arrangør: AOF Vestegnen og FOF Københavns Omegn

Spilledato & tid: 4. februar 2019 kl. 19.00 (Baren åbner kl. 18.00 – Dørene til salen åbner kl. 18.45)

Billetpris: 150 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser