SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG – “Hvad Har Danskerne Egentlig Gang i?” m. Christine Feldthaus

13. november 2018 kl. 19:00 - 21:00

DKK175

Christine Feldthaus tegner i dette humoristiske foredrag et lidt ironisk portræt af danskerne, deres holdninger, livsstil, adfærd og forbrug.
Hvorfor bekymrer mænd sig pludselig om uønsket hårvækst? Hvorfor er kvinder storforbrugere af selvhjælpsbøger, aromaterapi og ferrero rocher? Hvorfor udvikler børn og unge sig til curling-børn, der lever i cyberspace? Hvorfor ser de deres forældre som tjenere på 5-stjernede luksushoteller? Og hvem har egentlig fundet på samtalekøkkenet?

Foredraget giver et dagsaktuelt nedslag i danskernes livsstil, samt hvad der optager os lige nu og her. Du får forklaringen på, hvorfor vi både kan spise “kirsebær” og købe Kählervaser, hvorfor det er vigtigt at være sponsoseksuel og have kælegrise, bybier og en hønsefræser!

Foredraget tager udgangspunkt i, hvordan vi i den danske middelklasse bruger vores tid og penge. Feldthaus kommer i foredraget vidt omkring, og der er garanti for, at du kan genkende dig selv eller din nabo, når hun flyver hen over moderne livsførelse med stenalderkost, glutenallergi og mindfulnesskurser.

Detaljer

Dato:
13. november 2018
Tidspunkt:
19:00 - 21:00
Pris:
DKK175
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352843