• Denne begivenhed er allerede afholdt.

FOREDRAG & DEBAT – m. Lola Jensen

20. september kl. 19:00 - 21:00

Med udgangspunkt i sin nye bog "Må vi så få ro!" vil Lola Jensen på løftet og humoristisk, klar og vedkommende måde give et portræt af fuld knald på børns pandelapper i dag, hvor de er nødt til at optage og sortere øget læring, indtryk, oplevelser og dannelse under voksende tidspres og mindre forudsigelighed.

En overophedning af børnenes pandelapper kommer oftere og oftere til udtryk i form af følelsesmæssige udslag, øget temperament og tydelig stressfornemmelse.

Hvor er det "nedslagene" rammer børnenes pandelapper, hvordan virker det på børnene, og hvilke muligheder er der for omlægning af vilkårene, der hvor det skønnes nødvendigt?

Lola Jensen, socialpædagog, familievejleder, foredragsholder, forfatter til flere bøger samt familievejleder på TV2 GO morgen DK mm.

Som familievejleder møder Lola mange spændende mennesker, bekendtskaber der har givet hende en erfaring omkring børn og deres forældre, job og familieliv, dialogen og dens finurligheder. Denne erfaring har hun lovet at formidle på en humoristisk måde. Forældre i dag er fantastisk opmærksomme på deres børn, men det er ikke altid at tanke og handling kommer til at stemme overens pga. travlhed og usikkerhed.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12