Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

FN’s internationale ældredag og omsorgsprisen

4. oktober kl. 14:00 - 17:15

Årets tema er "Hvordan kan vi drage nytte af ældres ressourcer og indsats i fremtidens samfund?"

Et tema som er utroligt interessant og også meget aktuelt, ikke mindst i Danmark hvor der fra politisk side vedvarende tales om udskydelsen af pensionsalderen. Hvor den politiske beslutning endelig lander, står lidt i det uvisse - men noget vil der uden tvivl ske på området, hvorfor året tema er meget relevant at få en debat af, hvad samfundet forventer vi kan bruges til i fremtiden.

Ole Stephensen som hovedtaler

Vi har været så heldige at få Ole Stephensen, der er kendt fra TV 2's "Go ´morgen Danmark" til at være hovedtaler. Desuden har Ole Stephensen været journalist, skuespiller m.m., så det er en mand, som kender en hel del til hvad der sker i samfundet. Han vil uden tvivl give nogle interessante bud på dagens tema.

Uddeling af Omsorgsprisen

Udover dagens tema har vi som i de senere år på dagen også uddelingen af årets Omsorgspris 2017. Omsorgsprisen er en pris, der hædrer en person, en forening eller en gruppe af personer, der har ydet en frivillig, uegennyttig og særlig omsorgsindsats inden for ældreområdet til gavn for en eller flere personer.

Omsorgsprisen, der er sponseret af Danske Bank, er på 3.000 kr. samt et diplom.

Alle kan indstille emner til Omsorgspirsen ved at indsende en skriftlig begrundelse for, hvofor man mener, at netop den eller de skal modtage Omsorgsprisen.
Har du et emne, der skal indstilles til Omsorgsprisen, kan du ende indstillingen til en af arrangørerne, eller sende en mail til:
b.e.m@privat.dk
postadresse: Børge Mogensen, Grønhøjgårdsvej 151, 2630 Taastrup.

FN-Dagen og Omsorgsprisen er arrangeret i samarbejde med Danske Bank, ÆldreSagen, Veteransport, OK-Klubben og Seniorrådet.
Sidste frist for indstilling til Omsorgsprisen er 14. september.

Køb af billetter

Billetter á 40 kr. kan købes hos arrangørerne samt hos: Anytime Smykker, Ure og Optik, Hovedgaden 496, Hedehusene og Dan Mission Taastrup- Hovedgade 89.

Der serveres kaffe/te samt blødt brød (du skal huske at skrive dit navn på indgangs-billetten, idet der trækkes lod om mange gaver, der er givet fra butikkerne i kommunen).

Fyldestgørende program for dagen vil blive annonceret i lokalavisen.

Håber vi ses til en spændende eftermiddag.

Begivenhed Kategori:

Taastrup Kulturcenter