• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering v. Henriette Friss

8. maj kl. 19:30

Fernisering: Onsdag d. 8. maj 2019 kl. 19:30 i Taastrup Kulturcenter

Udstillingsperiode: Onsdag d. 8/5-2019 – Fredag d. 14/6-2019

Henriettes udstilling er retrospektiv. Værkerne er skabt igennem 20 år og udstillingen viser et udvalg af billeder fra forskellige serier.

Inspirationen er tidens problematikker, som aflæses i titlerne på serierne og de enkelte værker.

No light without darkness – Yesterday is part of tomorrow – City moments –Reflections –Changes

Henriette forklarer om teknikkerne:

Teknikken er en videreudvikling af litografi. Først trykte man de forskellige farver med sten, dernæst brugte man metalplader. Så kom fototeknikken og man kunne, foruden at tegne, skravere i pladen, også overføre foto via en emulsion. Nu er teknikken digital, det er en teknik som jeg hele tiden udfordrer, udforsker og hvis grænse jeg endnu ikke har fundet.

Billederne indeholder en fusion af både akvarel, maleri, litografi og foto i hvert enkelt billede. Det endelige billede er trykt på museumsgodkendt papir.

Limited Edition, afhængig af det enkelte værk.

8. maj

Taastrup Kulturcenter