Fernisering: Lokaludstillingen 2019

26. oktober kl. 13:00 - 17:00

GRATIS

Ved Lokaludstillingen nr. 43 kan du se flere hundrede Kunst- og Kunsthånd-værker udført af hobby-, semi- eller professionelle kunstnere. Der vises Glaskunst, Smykker, Maleri, Foto, Keramik, tekstil mm. Udstillingen er også børnevenlig med en speciel "fra børn til børn" udstilling.

På udstillingen er der rig mulighed for at handle med kunstnerne, og både lørdag og søndag er der amerikansk lotteri med ’kunst som gevinster’. Begge dage kan der købes mad og drikkevarer i Hedehusets store sal.

I forbindelse med ferniseringen og åbningen kl. 13.00 uddeles årets ’Æreshumle’, til en lokal kulturpersonlighed, men hvem der modtager den traditionsrige pris, afsløres først når foreningens formand, Ruth Trier, tager ordet. Undervejs -over weekenden vil der være forskellige musikalske indlæg samt et par kunst- workshop.

Er du interesseret i kunstneriske udfoldelser, så læg vejen omkring Hovedgaden 371 i Hedehusene, hvor der er fri entré.

Kunstforeningen Humlen har endnu ikke offentliggjort programmet for dagen.

GRATIS

Hedehuset