Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Fernisering med Kamma Kaae

4. november kl. 13:00

GRATIS

Lørdag den 4. november kl. 13.00 afholder Kunstforeningen Humlen fernisering på Hundested-kunstneren Kamma Kaaes værker i Hedehuset, Hovedgaden 371 i Hedehusene.

Kamma Kaae har givet sin udstilling titlen ’Overgange’ som relaterer til hendes optagethed af forandringer og transformationer af indre og ydre rum.

Der ses mange slags overgange i forskellige scenarier i hendes billeder; det kan være det geologiske felt med nedbrydninger og forskydninger fremkommet i jordens forskellige tidsaldre og konkret her og nu. Eller i arkitektoniske, ingeniør-lignende former, hvor overgange mellem konkrete og mere diffuse og organiske former har samspil. På hendes seneste billeder vises udelukkende former, linjer og farver. Titler på seneste solo- og gruppeudstillinger har derfor været: ’Nordiske Brudstykker’ i Kulturhavn Gilleleje, som sluttede i oktober 2017 - ’At skabes, at være, at forandres’ - en soloudstilling på Fyrgården i Hundested aug./sept. 2016, og på Galleri North i København 2015 hed gruppe-udstillingen "Fractured transformation".

Kamma Kaae har arbejdet seriøst med maleriet de sidste 15 år og har i forløbet modtaget uddannelse fra 3 kunstskoler i København samt fra kunsthøjskoler i Svendborg og Ærø.

Materialet er akryl på lærred. Kunstneren har deltaget på statslige censurerede udstillinger. I 2013, 2015 og 2016 på Kunstnernes Sommerudstilling og i 2012 og 2014 på Nordkraft i Aalborg.

Kamma Kaae er medlem af kunstnernetværk "Kunstrunden Nordsjælland" med 100 medlemmer, der bl.a. har haft fællesudstilling på Marienlyst Slot i Helsingør i 2016 og 2017. De sidste 2 år har Kamma Kaae haft sit eget galleri og atelier i et tidligere fiskerhus på hovedgaden i Hundested, hvor man altid kan finde hende efter aftale.

GRATIS

Hedehuset