• Denne begivenhed er allerede afholdt.

FBI Comedy Tour – Uffe Holm & Jesper Juhl

4. oktober kl. 20:00

FBI Comedy Tour: Jesper Juhl og Uffe Holm

I oktober byder FBI Comedy Tour på en komisk cocktail af ungdommelig galskab og finurlig eftertænksomhed, når Danmarks sjoveste drengerøv, Uffe Holm, og den veltimede, satiriske Jesper Juhl sammen drager på Danmarksturné.

Uffe Holm

Uffe Holm gjorde sin entré på den danske stand-up-scene for snart 25 år siden, og med den lange erfaring i bagagen kan Uffe som de færreste få publikum til at føle sig tryg fra det sekund, han går på scenen. Uffe er ekspert i at læse publikum og har en stærk situationsfornemmelse, som sikrer, at han altid befinder sig på niveau med tilskueren.

Jesper Juhl

Jesper Juhl er en sjov mand med noget på hjerte. Hans stil er finurlig og elegant – og samtidig fyldt med stærke følelser og selvironi. De senere år har han vundet stadig større respekt i branchen, ligesom han er blevet en kendt figur i offentligheden, blandt andet som satirevært på DR og holdkaptajn på Kanal 5’s prisvindende gameshow  ‘Den 5. Halvleg’. Jesper har på det seneste udgivet sit eget onemanshow ‘Sikke en joke’, og han var medvært på sidste års Comedy Aid 25-års-jubilæum, som bl.a. blev afholdt i Royal Arena og Musikhuset Aarhus.

Spilledato & tid: 4. oktober 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 125 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser