• Denne begivenhed er allerede afholdt.

FBI Comedy Tour På Medborgerhuset

16. marts kl. 20:00

Taastrup Teater & Musikhus byder på FBI Comedy Tour, og for første gang foregår det på Medborgerhuset. I marts står den på en sammensmeltning af imponerende erfaring og spirende talentmasse, når Brian Mørk tager top 3 fra dette års DM i Stand-up, Phillip Devantier, Lars Dons og Simon Tang, under sine vinger.

Brian Mørk
Brian Mørk debuterede som stand-up komiker i 2002. Han er på 10. år vært på sit legendariske impro-gæste-show ’Brian Mørk Show’ – på snart sagt enhver tænkelig platform. Hans vanvittige vinkler på verden har ført ham vidt omkring og efterhånden gjort ham til en af comedy branchens tunge drenge. Skarp satire og befriende begavet humor – tilsat en cool og tilbagelænet stil. Brian Mørks comedy er intelligent og underholdende, og han er en mester i at reagere på input fra salen. Trods sin skarpslebne sarkasme og stand-up branchens mest diabolske udseende er Brian Mørk altid top-engageret, personlig og udpræget flink

Top 3
Da vinderen af DM i Stand-up i år skulle findes på Bremen Teater i København, var det baseret på, hvad dommerpanelet kaldte et ”exceptionelt højt niveau”. Vinderen blev Phillip Devantier, skarpt efterfulgt af Lars Dons og Simon Tang.

DM i stand-up har tidligere vist sig at være starten på noget stort for en perlerække af populære komikere, der siden 1992 har deltaget i konkurrencen. Heriblandt er blandt andet Anders Mattesen, Simon Talbot, Linda P, Ruben Søltoft m.fl.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup  Hovedgade 71, 2630 Taastrup (Ligger lige ved siden af Taastrup Station)

Spilledato & tid: 16. marts 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00)

Billetpris: 75 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser