• Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT – FBI Comedy Tour (Maj) på Medborgerhuset

18. maj kl. 20:00

Taastrup Teater & Musikhus byderpå  FBI Comedy Tour på Medborgerhuset. I maj står den på intelligent, charmerende og lårklaskende sjov underholdning i form af de tre skarpe komikere Thomas Hartmann, Anders Fjelsted og Heino Hansen.

Thomas Hartman
Skarpsindige, sarkastiske og tørre observationer er drivkraften i Thomas Hartmanns optræden, og de giver anledning til både latter og eftertanke. Det går stærkt, og I skal være et vågent publikum for ikke at gå glip af noget – men det er I jo også, ikke?

Anders Fjelsted
Anders Fjelsted er altid aktuel. Han skyder på sig selv og alle andre med udgangspunkt i oplevelser, observationer og ting, som undrer og irriterer ham. Anders har, trods sit drengede udseende været en del af den danske comedy scene i over 20 år. Han var kun 19 år, da han i 1995 debuterede som stand-up komiker, og siden har han støt og roligt arbejdet sig til en fast plads på A-holdet.

Heino Hansen
Heino Hansen leverer stor selvironi, minutiøs timing og en stærk levering, der får ham til at ramme plet i enhver forsamling. Heino har en forkærlighed for det akavede og tåkrummende. Han er efter sigende den eneste komiker, der er sluppet godt fra et show for Brøndby Support,  og ovenpå det, er der intet arrangement, der kan knække ham.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup  Hovedgade 71, 2630 Taastrup (Ligger lige ved siden af Taastrup Station)

Spilledato & tid: 18. maj 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00)

Billetpris: 125 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser