FBI Comedy Tour – Carsten, Heino & Anders

23. november kl. 20:00

FBI Comedy Tour: Carsten Bang, Heino Hansen, Anders Nielsen

Denne gang er det comedy-sværvægteren Carsten Bang, kendt fra ‘5. Halvleg’ på Kanal 5, der tager komiker og radiovært Heino Hansen og Danmarks sjoveste tømrer, Anders Nielsen, med på comedy-tour i hele landet. Det bliver med andre ord en aften, hvor selvironien og de skæve observationer er helt i vater.

Carsten Bang

Carsten Bang har på sin helt egen og suverænt driftssikre måde været en del af den danske stand-up-scene i mange år. Han er tilbagelænet og rar – men ikke bange for at sige sin mening direkte og uden omsvøb. Han kender sit publikum og forstår at levere små genialiteter og morsomme betragtninger – med sans for detaljen og det overraskende.

Heino Hansen

Heino Hansen er en comedy-oplevelse, du ikke vil gå glip af. Med en underspillet og selvironisk stil, tilsat minutiøs timing og en stærk levering, rammer han plet hver gang. Han taler gerne om sine helt særlige observationer i hverdagen og situationer, der er mega-akavede. Hvis det ikke er tåkrummende, holder han sig fra det.

Anders Nielsen

Anders Nielsen er uddannet tømrer i 2011, og i 2012 begyndte han også at optræde med stand-up. Hans comedy tager udgangspunkt i hans personlige oplevelser fra sine mere end 10 år i byggebranchen og bliver serveret med lige dele selvironi og bedrevidenhed. Anders tager jer med på en rejse ind i en håndværkers univers, med skarpe pointer og ironisk distance, og det er genkendeligheden i hans finurlige pointer, der får de fleste til at klaske sig på lårene.

Comedy Zoo on Tour har skiftet navn til FBI Comedy Tour.

Spilledato & tid: 23. november 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 125 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser