FBI Comedy Tour (April) på Medborgerhuset

13. april kl. 20:00

Begivenhed Navigation

Taastrup Teater & Musikhus byder på FBI Comedy Tour på Medborgerhuset. Denne står den på komisk trio i form af den charmerende og fremadstormende Mikkel Klint Thorius, den altid skarpe Morten Wichmann, flankeret af dansk stand-ups nyeste stjerneskud Mahamad Habane.

Mikkel Klint Thorius
Siden Mikkel Klint Thorius optrådte med sit første one-man show ’Hvid Skyld’, har hans karriere taget fart. Han er en de mest charmerende danske stand-uppere, og med sin stærke udstråling tager han sit publikum med storm. Hans materiale spænder bredt – fra sit eget røde hår over danskhed til overvågning – men resultatet er altid det samme: stormende latteranfald fra publikum.

Morten Wichmann
Morten Wichmann har siden sin komikerdebut i 2007 været blandt de vigtigste bidragsydere til den danske comedy-scene. Det er dog, når Morten Wichmann optræder live, at han er allersjovest. Han har været på adskillige danmarksturnéer, blandt andet på ’Rage Against the Mainstream’ i 2017, og i 2015 præsenterede han sit første one-man show, ’Morten Wichmann Gør Sin Ting’, der spillede for udsolgte sale i København, Odense og Århus.

Mahamad Habane
Mahamad Habane er en af de nye komikere, som du skal skynde dig at opleve live, før alle andre opdager ham! Han er hamrende talentfuld, ekstremt charmerende og virkelig, virkelig sjov – og så formår han at bruge humoren til at nedbryde tabuer og dykke lige ned lige der, hvor de fleste danskere tøver med at bevæge sig hen. Mahamad er desuden nomineret til tv-prisen for sit værtskab på DR Ultra programmet ’Ultra Snydt’.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup  Hovedgade 71, 2630 Taastrup (Ligger lige ved siden af Taastrup Station)

Spilledato & tid: 13. april 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00)

Billetpris: 125 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser