Erik Clausen – The Grand Old Man Is Still Goin Strong

13. novemberkl. 19:00

Erik Clausen er uden tvivl en af komikens grand old men. Den talentfulde skuespiller og instruktør står ligeledes bag flere populære film, heriblandt nyere titler som "Mennesker bliver spist" og "Aldrig mere imorgen".Spred vingerne ud og tag på en tur ind i gøglerens verden, hvor han vender alle ting på hovedet. Om ikke andet, så vender han tingene på vrangen. Stiller spørgsmålstegn ved den stærkt opreklamerede normalitet. Stiller lighedstegn mellem mænd og kvinder, absolut til kvindernes fordel, når Erik Clausen gennemgår hvordan Vorherre havde det, da han skabte henholdsvis manden og kvinden.

Det er et talkshow på fuld speed - glem alt om ”ældrebyrden”. Her er det Erik Clausen, der med sin lange livserfaring øser forskellige anekdoter ud over jer med risiko for humoristiske bivirkninger og risiko for, at du kan kende dig selv, mand eller kvinde, ung eller gammel.

Det er Clausen på slap line - meget slap.

Arrangør: AOF Vestegnen og FOF Københavns Omegn

Spilledato & tid: Fredag d. 13. nov. 2020 kl. 19.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 18.00)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 200 kr.

Pladser: Unummererede siddepladser