Emmelie de Forest

16. februar 2019 kl. 20:00

EMMELIE DE FOREST FORÅRSTOUR 2019

I foråret 2019 drager den talentfulde Emmelie de Forest på Danmarkstourné med sit band, hvor de vil fremføre sange fra hendes to

albums Only Teardrops og History. Derudover også nye kompositioner, der endnu ikke er udgivet, samt udvalgte covernumre. Lydbilledet vil være en overraskende blanding af både akustiske og elektroniske elementer, elguitar møder ukulele og viola møder omnichord.

Danske Emmelie de Forest fik sit navn på verdenskortet da hun vandt Eurovision Song Contest tilbage i 2013 med Only Teardrops. Efter sejren blev verden hendes arbejdsplads med bl.a. en reklamekampagne i Kina, TV-shows og koncerter i hele Europa samt sangskrivning i USA. Med sejren blev Emmelie også udnævnt som Årets Europæer 2013 af Europa bevægelsen.

Inden finalen i Malmø fik Emmelie en aftale i hus med Universal Music, hvor hun udgav et album, en akustisk EP og fem fritstående singler.

I november 2017 udgav Emmelie singlen "Sanctuary", der i flere måneder blev spillet mange gange dagligt på P4. Anden singlen "History" og minialbummet af samme navn udkom i februar 2018 på det svenske pladeselskab Cosmos Music. Albummet har Emmelie finansieret selv sammen med hendes fans, der ved hjælp af crowdfunding fik samlet 90.000 kr. sammen på PledgeMusic.com til at indspille albummet.

Emmelie er en kreativ sjæl, der hele tiden afsøger nye måder at udtrykke sig på. I 2015 medvirkede hun bl.a. i filmen Solo Project, hvor hun spillede sangerinden Esther Hviid. Emmelie har også et bankende hjerte for dyrevelfærd, og i foråret 2016 rejste hun til Borneo med DK4 for at lave en dokumentar om hendes første møde med Orangutangerne på Lone

Droscher Nielsen's rehabiliteringscenter. Her blev hun udnævnt som Ambassadør for Red Orangutangen. Emmelie arbejder igen på ny musik og medvirker som dommer i et nystartet sangprogram "All Together Now", der starter den 18 august på Kanal 5. Til efteråret medvirker hun i den 15. sæson af Vild Med Dans, der vises på TV2.

Spilledato & tid: 16. februar 2019 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 180 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser