Emil og træmand nr. 100

16. oktober kl. 10:30

Efter historie af Astrid Lindgren

Steffen elsker historierne om Emil fra Lønneberg. Han vil fortæller den historie, som han selv holder allermest af.
- den hvor Emils far får storetåen i musefælden og hovedet smurt ind i både paltdej og pandekagedej.
Det er historien om den dag, Emil slet ikke får tid til at komme i tøjet for den evige renden til værkstedet.
Og det er faktisk ikke helt retfærdigt, for som Emil selv siger:

Jeg kan da ikke gøre for, at far er i vejen over alt.
Man kan ikke så meget som sætte en musefælde op her på gården uden, at han går hen og ramler ind i den. Og hvorfor skal han absolut have sit fjæs lige der, hvor det flyver om ørerne på folk med paltdej og pandekagedej?

Det er også den dag Emil snitter sin træmand nummer 100, men det jubilæum bliver ikke helt, som han havde håbet.
Med stor respekt for Astrid Lindgreens tekst har Teatret Aspendos skabt en intim og nærværende fortælleforestilling om Emil og livet på Katholt, i Lønneberg, i Småland, i Sverige i gamle dage.

Forestillingen har fået en varm modtagelse i fyldte teatersale. Børn og voksne i alle aldre, fryder sig over denne veloplagte nyfortolkning, af den kendte børnebogs klassiker.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 16. oktober 2019, kl. 10.30
Billetpris: gratis, tilmelding nødvendig via billetlink

En del af Hyggelig Weekend og Aktivt Efterår