Emil de Wall Trio (Nulle og Gustaf Ljunggren) // Medborgerhuset

29. februar kl. 20:00

Glæd dig til en musikalsk triokonstellationv i Medborgerhuset i Taastrup på tværs af genrer og generationer, når Emil de Waal, Gustaf Ljunggren og Nulle går på scenen. Gruppens debutalbum vandt en DMA for Årets Danske Jazzudgivelse 2013.

Bandet debuterede på Copenhagen Jazzfestival 2011, og det blev en skøn musisk rejse i både nykomponeret og improviseret jazz, world og beat af kunstnere som Ellington, Hans Henrik Ley, Aske Bentzon, Fuzzy, Simon and Gerfunkel og Chopin.

Emil de Waal var med til at stifte ”Bagdad Dagblad” i 1987 og siden har han spillet trommer med stort set alt og alle i Danmark. Nulle er en legende med sin klarinet og sit fantastiske udtryksfulde og swingende spil, og Gustaf Ljunggren er – ud over at være den tavse svenske kapelmester fra Det Nye Talkshow med Anders Lund Madsen – en fuldstændig fabelagtig musiker, som spiller på stort set alle instrumenter.

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 29. februar 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 150 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser