Emel

27. oktoberkl. 20:00

Den tunesiske sangskriver Emel Mathlouthi kommer til Taastrup Teater & Musikhus den 27. okt. 2021 med nyt album under armen, hvor hun bl.a. fortolker Nirvana, David Bowie, Black Sabbath og The Cranberries.

Den tunesiske sangskriver Emel Mathlouthi blev en stemme for det arabiske forår i 2012, da hendes sang “Kelmti Horra” (“My Word Is Free”) blev en viral slagsang for revolutionen. Hun har skabt et dybt personligt udtryk gennem inspiration fra vestlige folk-sangere, elektronisk musik a la Massive Attack og arabisk folkemusik, senest på albummet ”Everywhere We Looked Was Burning” (2019).

Nu er hun klar med et nyt album, ”The Tunise Diaries”, der udkommer den 23. oktober. Det er indspillet i hendes barndomshjem i Tunesien tidligere i år, hvor hun pga. coronavirussen var isoleret i en længere periode. Adskilt fra sin mand, sit band og sit udstyr begyndte hun at arbejde med sin laptop, en båndoptager og en lånt guitar, og resultatet er et album, der er splittet i to dele med hver ni numre: ”Day”, hvor hun genindspiller egne numre, og ”Night”, hvor hun fortolker numre af Nirvana, David Bowie, Black Sabbath, The Cranberries, Leonard Cohen, Placebo, System of a Dawn, Rammstein og Jeff Buckley.

Spilledato & tid: Onsdag 27. okt. 2021 kl. 20.00 (Baren og dørene til salen åbner kl. 19.00)

Billetpris: 200 kr. (inkl. gebyr)  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede Siddepladser