Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158

ELLEN HILLINGSØ – STRAM OP OG NAP EN MORFAR!

3. oktober kl. 19:00

I dette inspirerende og stærkt underholdende foredrag inviterer Ellen Hillingsø sine deltagere inden for i sin forunderlige verden. Hun udfordrer de tanker og overbevisninger, mange af os render rundt med. Med en skøn selvironi udfordrer hun vores selvhøjtidelighed og opfordrer til gennemsigtighed - alle vores mangler og utilstrækkeligheder bliver alligevel opdaget.

Ellen orker ikke at løbe maraton - hun har ondt i knæet og indrømmer blankt, at hun hellere vil spise kage. Når hun mediterer, kalder hun det hvad det er, nemlig at nappe sig en morfar.

I foredraget sender hun den danske offerrolle på livslang pension. Vi er gode nok, som vi er, og hvorvidt vi er underlagt Folkedomstolen eller ej, er noget vi selv beslutter.

Taastrup Kulturcenter
Poppel Allé 12