• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Elias Ehlers – Far

12. oktober kl. 20:00

Det er med stolthed, at vi i efteråret 2018 kan tilbyde jer Elias Ehlers tredje one-man show "Far". Som titlen afslører handler showet om Elias’ nye rolle i livet – en rolle som har vendt op og ned på hans verden.

Elias blev far for lidt over et år siden og besluttede sig ret hurtigt for, at han ville lave et show, der handler om det første år som nybagt far. Det er en hektisk og overvældende periode, hvor der ikke rigtig er rum nogle steder til at få sagt alle de ting, der får ens hoved til at eksplodere.

Det rum skaber Elias med "Far" og inviterer publikum med helt indenfor i en for ham, smuk, skræmmende og fuldstændig vanvittig tid, som også har fået ham til at kigge indad og se på, hvem han egentlig selv er, og hvem han gerne vil være. Det er der kommet et ustyrligt underholdende show ud af, som man måske også kan gå hen og blive klogere af - uanset hvor I livet man er.

Selv siger komikeren om showet:

"Det at blive far er en fuldstændig vanvittig tid, hvor man ikke har styr på en skid, men det har samtidig for mig været en overflod af tanker, situationer og begivenheder, som jeg har kunnet bruge i showet og jeg har faktisk slet ikke kunnet lade være med at lave det her show. Det er i den grad skrevet med hjertet og jeg har fundet ud af, at når jeg skriver om de ting, som er tættest på mig, så er jeg bedst".

Elias har brugt 1½ år på showet, så kun det allerbedste er kommet med og han håber at han med det 3. show kan vise, at han aldrig har været skarpere og mere selvsikker end nu.

"Hele målet showet er at vise mine fans, at jeg kan tale om noget ret seriøst og voksent, samtidigt med at det bliver sjovere end noget, jeg nogensinde før har lavet".

Om Elias

Elias er en fabelagtig historiefortæller, som gennemgående leverer modigt og gennemtænkt materiale. Allerede i 2006 stak han af med førstepladsen til "DM i stand-up" og vandt hele sæsonen af "Comedy Fight Club" på TV2 Zulu i 2007. Sidenhen har Elias bl.a optrådt i TV2 Zulus sketch show "De nøgne", "Mørks Jul", DR2s "Wulffs Magasin" og "Comedy Aid". Derudover spiller Elias "Carsten" i filmen "Submarino" og "Parfumeprinsen" i "Sorte Kugler", sammen med kollegaen Anders Mattesen og er i det hele taget hyppig deltager i diverse comedy shows og tv programmer. I 2012 turnerede Elias hele landet med sit første one-man show "Fucking glad", som to år efter blev efterfulgt af hans andet solo show "Helt perfekt". Her tog Elias os på en guidet, satirisk stand-up tour igennem sine eksistentialistiske kriser i sit voksenliv. I 2012 slog Elias også pjalterne sammen med vennen og kollegaen Martin Nørgaard og udgav podcastet "Det dystre skæg", som stadig kører i dag og som ledte frem til en populær fælles turné i 2016. Senest har han været aktuel i "Comedy Aids" 25 års jubilæumsshow.

Spilledato & tid: 12. oktober kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 195 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser