Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Efterårshygge & perlerier på Lipperts (Udsolgt)

19. oktober kl. 13:00 - 15:30

I efterårsferien åbner vi dørene til vores allerførste perleevent på Lipperts, og alle børn og deres voksne er velkommen indenfor.

Vi får besøg af Anja Takacs som sammen med jer vil lave en hel masse perlerier henover eftermiddagen.

Anja Takacs er nok bedst kendt som kvinden bag bøgerne ´Perledyr’, ’Perlevenner’ & ’Julevenner’ og ligger nummer 1 i appstore med hendes nye app ’Det Perler’. SÅ hvis vi siger at hun er vild med perler, så er det ingen underdrivelse.

Anja kommer med perler, perleplader og mønstre så vi rigtig kan komme i efterårsstemning med motiver af skovens dyr og andre fine efterårsmotiver. Det koster 40 kr. at deltage for både børn og voksne, og i prisen er der kaffe, varm kakao og saftevand – og så får i jo lov til at tage alle jeres fine motiver med jer hjem.

Vi behøver vidst ikke at sige der er begrænsede pladser, men det er der. Så hvis i vil have farmor, mormor, bedsteveninden eller legegruppen med så skynd jer ind og køb billet.

Vi glæder os hvert fald til et par rigtig hyggelige timer med en masse perlerier.

Lipperts
Taastrup Hovedgade 71