Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

Dúné – Akustisk

6. oktober kl. 20:00

Dúné kommer til Taastrup Teater & Musikhus, hvor de vil indtage scenen med en sjælden akustisk koncert.

Det danske rockband Dúné er kendt og elsket af danskerne, og siden 2001 har bandet udsendt 4 albums, vundet adskillige danske priser og turneret verden rundt med deres eksplosive liveoptrædener. Dúné er bestående af de tre barndomsvenner: Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup. Bandet har været på en lang rejse fyldt med op - og nedture.

I efteråret 2016 udgav bandet det nye album 'Delta', hvilket de har turneret flittigt med siden. Til efteråret tager bandet rundt på en turné uden trommeslager og storladne rock arrangementer. Det bliver en stripped down turné, som bandet har set frem til. Mattias Kolstrup udtaler: "Som supplement til vores eksplosive rock koncerter er disse “stripped down” koncerter en efterhånden fast del af vores virke som live band. De giver en anden intimitet med publikum at møde dem i øjenhøjde, bruge tid på at fortælle historierne bag sangene og spille dem i nedtonede arrangementer, der får melodi og tekst til at stå ekstra klart. Vi har denne gang været ekstra ambitiøse med arrangementerne for at skabe den helt rigtige stemning. Det bliver en helt igennem unik oplevelse."

Dúné består af de tre barndomsvenner Piotrek Wasilewski, Ole Bjórn og Mattias Kolstrup.

Få en lille smag på Dúné's akustiske kunnen fra Smuk Fest i 2016 herunder:

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 6. oktober kl. 20.00 (2 x 40 min.)

Billetpris:
PG1: 200 kr. + gebyr