Drømmen om et kunstværk -Workshop med illustrator Stine Illum

20. februar 2021kl. 10:00 - 11:30

Vil du møde en kunstner, en illustrator, en af dem der laver de fine billeder du ser i børnebøgerne? Så har du chancen nu, samtidig med at du kan være med til at færdiggøre et helt nyt kunstværk.

Vi mangler nemlig en masse skønne børn til at færdiggøre kunstværket på væggen i Medborgerhuset. Du får lov til at male direkte på væggen og sætte dit aftryk på værket, et aftryk af en drøm, både de drømme du drømmer om natten, dagdrømme eller de ønsker du har, og hvem ved, måske går det i opfyldelse.

Illustrator Stine Illum
Kunstværket laves sammen med illustrator Stine Illum, der blandt andet har illustreret en masse fine børnebøger og har rigtig meget erfaring med at lave stedspecifikke kunstværker sammen med børn, i hele landet. Læs mere på www.stineillum.dk

Billetprisen  inkluderer en juice, en pizzasnegl og et stykke frugt. Vi glæder os til at se dig folde din indre kunstner ud og være med til at lave et helt specielt kunstværk til huset.

Sted: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup
Dato og tid: d. 20. februar 2021, kl. 10-11.30 (og 11.30-13) (max. 10 børn pr. workshop)
Billetpris: 30 kr. inkl. en juice, en pizzasnegl og et stykke frugt (kun børn skal have billet)
Målgruppe: 5-12 år