Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dramaskolen – N.I.S. – Nissernes Indsatsstyrke

9. december kl. 15:00

Høje-Taastrup Dramaskole glæder sig til for første gang at præsentere deres egen juleforestilling på Taastrup Teater & Musikhus d. 9. december.

I årets juleforestilling ”N.I.S. – Nissernes indsatsstyrke” møder vi den lille nissefamilie ”Familien Hemmelig”, bestående af Nis Fader, Nis Mutter, deres syv døtre, der er toptrænede agenter og den mindste nisse Molly. Den lille nissepige Molly drømmer om at blive en sej nisseagent ligesom sine søstre, men alle siger, at hun er alt for lille. En dag får den lille nissefamilie besøg af Dronning Ondflab, som skal bruge hjælp fra alle nisseagenterne til en hemmelig julemission, men ingen ved at Dronning Ondflab i virkeligheden ønsker hævn og har en ond plan i tankerne.

Dramaskolens dygtige elever har det sidste stykke tid arbejdet på årets juleforestilling, og de glæder sig til at fremføre en juleforestilling fuld af dans, drama, spænding og julestemning.

Efter forestillingen vil der være julehygge og afslutning med gløgg og æbleskiver.

For yderligere spørgsmål kan du kontakte dramaskolekoordinator Masja Richter Aalstrup på masjari@htk.dk

Arrangør: Høje-Taastrup Dramaskole

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 9. december 2017 kl. 15.00 (dørene åbner kl.14.00)