SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dramaskolen (7-15 år) – Eventyret fra start til slut og Freeze

9. juni kl. 14:00 - 10. juni kl. 11:00

To teaterstykker i én!

Her får du to teaterstykker på én gang. Kom og oplev Høje-Taastrups Dramaskoles skuespil- og dansehold i alderen 7-15 år fremføre deres afslutningsforestilling for sæsonen 2017/2018

. I første del kan du opleve forestillingen "Eventyret om prinsen fra start til slut", og i anden del står den på forestillingen "Freezy".

Læs meget mere om de to forestillinger nedenfor.

"Eventyret om prinsen fra start til slut"

I det magiske kongerige, hvor alt er lavet af det pureste guld og gaderne er fyldt med underholdning fra de fjerneste riger, ser alt på overfladen ud, som det skal. Men søvnproblemer, krise i parforholdet, onde hekse, hiphop ånder og skjulte bryllupper er en del af hverdagen for den lille prins. Mon de alle levede lykkeligt til deres dages ende?

”Eventyret om prinsen fra start til slut” skildrer historien om den lille prins, fra han er helt lille til en voksen og erfaren prins i det magiske kongerige.

"Freezy"

Det er sommer og solen skinner over 7.b på Taastrup Skole, mens de nærmer sig slutningen på året. På den årlige telttur skal  eleverne lære hinanden bedre at kende og studere naturens hemmeligheder. Men hvor godt kender de egentlig hinanden, og er der nogen lege, som ikke skal leges?

I denne ungdomsgyser skal vi se, hvor tæt vi kan komme på hinanden, og spørgsmålet bliver om de alle kommer til at opleve den dejlige danske sommer! Tør du snurre flasken? Den ender måske med at pege på dig!

Arrangør: Høje-Taastrup Dramaskole

Spilledato & tid: 9. juni kl. 14.00 og 10. juni kl. 11.00 (dørene åbner 1 time før)

Aldersgruppe: Fra 4 år

Billetpris: 50 kr. + gebyr