• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dramaskolen (18-25 år) – Fredens Villa

9. juni kl. 19:00 - 10. juni kl. 16:00

Kom og oplev Høje-Taastrups Dramaskoles ungdomshold 18-25 år fremføre deres afslutningsforestilling "Fredens Villa" for sæsonen 2017/2018

Læs meget mere om stykket nedenfor.

"Fredens Villa"

I en borgerkrig i en nær fremtid byder ungdomsholdet i Høje-Taastrup velkommen til ”Fredens Villa”, hvor menneskets handlinger ikke altid giver mening. Og da en ulykke sjældent kommer alene, kan det være svært at se sig selv bagefter. I villaen hersker et hierarki, som går uden om samfundets love og regler. Beboerne lever af at ransage forladte bygninger for at skrabe tøj og mad sammen for at overleve, mens krigen kommer tættere på.

En dag banker det på døren, og den hårdt såret Kasper, hans søster Josephine og deres veninde Eva kommer til huset og vender situationen på hovedet. Nu handler det om overlevelse.

Hvem spiller deres kort rigtig, og hvem bliver fanget i krigens rædsler?

Med inspiration fra krigen i Syrien har 14 unge i denne historie skildret et billede af de rædsler mennesker går igennem, som bor i decideret belejret områder, der er fuldstændig afskåret fra humanitær hjælp.

Arrangør: Høje-Taastrup Dramaskole

Spilledato & tid: 9. juni kl. 19.00 og 10. juni kl. 16.00 (dørene åbner 1 time før)

Manuskript: Morten Dahl Lützhøft

Instruktion: Marc Harpsøe