SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Dodo & the Dodo’s

16. februar kl. 20:00

Hele vejen
30 år med Dodo and the Dodos.

Gennem 30 år har Dodo & the Dodo's været leverandører af dansk kvalitetspop. "Vågner i natten", "Sømand af verden", "Vi gør det vi kan li'" og "Pigen med det røde hår", for blot at nævne nogle, er titler på eviggyldige sange, som er så velkendte og elskede, at orkesteret blot behøver at slå de første akkorder an, før publikum er helt med.

Dodo and the Dodo's lukker op for et velkendt univers, der sprudler af spilleglæde, humor og gode tider. “Sangene har vokset sig større end os, de lever deres eget liv,« fortæller bandet, og de går ydmygt til opgaven med at formidle sangene og give publikum en fed musikalsk oplevelse - hver eneste gang, de går på scenen.

For 30 år siden, nærmest ud af det blå, slog Dodo & the Dodo's igennem med sangen Giv mig hvad du har. Det skete ved en TV-optræden, hvor Dodo Gad sang sig direkte ind i publikums og anmeldernes hjerter, og i løbet af kort tid indtog orkesteret en stærk postion på den danske musikscene. Dodo & the Dodo's har i dag solgt omkring halvanden million eksemplarer af orkesterets i alt 6 studieplader. Når Dodo & the Dodo's i dag går på scenen, er det med præcis det samme orkester og i samme opstilling som dengang for 30 år siden. Dodo Gad og Jens Rud på vokal, guitaristerne Steen Christiansen og Anders Valbro samt trommeslageren Lars Thorup. Men deres historie går endnu længere tilbage. Faktisk har bandmedlemmerne gået i skole sammen og spillet sammen længe inden, de slog igennem, og det kan derfor være minder helt tilbage fra 8. klasse, der bliver talt om og grint af i tourbussen.

Glæd dig til en fest når Dodo & the Dodos indtager scenen i 2017. Alle hits’ne er naturligvis på sætlisten, og bandet er i storform og klar til at gå hele vejen for at sikre en forrygende koncert.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 16. februar 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 275 kr. + gebyr