Dodo & The Dodo’s

28. marts kl. 20:00

Med mere end 30 år på landevejene og flere hits i bagagen end de fleste kan begribe, er Dodo & The Dodos på alle måder en institution i dansk musik. Deres allerstørste sange er for længst blevet til landeplager og evergreens, og bandet spilles stadigvæk lige så meget i radioen nu, som da sangene udkom for snart mange år siden.

Bandet har dermed opnået noget helt specielt. De er blevet voksne, uden at de har mistet deres aktualitet. Dodo & The Dodos er en af Dansk pop's ypperste ambassadører, og med hits nok til mere end et band, drager de hen overefteråret og vinteren på tour, hvor de besøger en masse danske spillesteder.

Bandet, som har stået på snart alle scener i Danmark glæder sig til endnu en gang at spille alle deres hits for deres feststemte publikum i Taastrup Teater & Musikhus.

Spilledato & tid: Lørdag d. 28. marts 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris: 275 kr. + gebyr (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Ståpladser (Der vil være enkelte siddepladser til koncerten, men det er efter først-til-mølle princippet)

28. marts