• Denne begivenhed er allerede afholdt.

AFLYST – Djämes Braun – Akustisk // Medborgerhuset

6. martskl. 20:00

Kære publikum

Djämes Braun har desværre været nødsaget til at aflyse hele sin akustiske turné pga. personlige årsager, og derfor er koncerten d. 6. marts i Medborgerhuset aflyst.

Alle, der har købt billet, har modtaget en mail fra os med informationen, og billetterne bliver selvfølgelig refunderet.

Vi håber, at vi ser jer til alle de andre koncerter, som vi har i husene. Se dem her www.teaterogmusik.dk

P3’s “KarriereKanonen” blev kickstarteren i Djämes Braun karriereforløb, og med vindernummeret ”Duft Af Ba-cone” blev der lagt en solid grundsten til et langt forløb med det ene hit efter det andet, hvor der siden 2012 ikke er blevet set sig tilbage.

Djämes Braun er indbegrebet af fest og god stemning og har kunne opleves på alle de danske festivaler igennem de seneste år, hvor man har kunne synge med og få gang i danse fødderne til sange som ”Traktor”, ”Kom Og Giv Mig Alle Dine Penge”, ”Kvinder Og Kanoner”, ”Inficeret”, ”Lytter Ikk’ Til Dem”, ”Geronimo”, ”Ild Til Blokken”, ”Dem Vi Var” og ikke mindst mega hittet ”Fugle”.

Djämes Braun har imponerende mere end 35 millioner views på Youtube, over 60 millioner streams på Spotify alene, som har affødt den ene guld og platin certificering efter den anden.

Efter deltagelsen i TV2’s ”Toppen Af Poppen” blev der så småt lukket op for et nyt segment for Djämes Braun og overvejelserne om et akustisk set-up har været længe undervejs.

”Jeg er længe blevet opfordret til at afprøve det akustiske format, uden at kaste mig ud i det, da der var så travlt på festivalerne, clubberne og i studiet. Alligevel blev jeg nærmest skubbet ud på de akustiske skrå brædder i forbindelse med et event. Koncerten skulle have varet 45 minutter, men jeg endte ud med at spille 90 minutter. Dette var en øjenåbner for mig, og jeg fandt ud af at dette kunne noget helt andet, end jeg har oplevet før.

Jeg tager derfor på en Danmarks tour med det akustiske setup. Vi koger de store festivalscener med konfetti, ild, røg og damp ned til et simpelt lejrbål. Ærligt, simpelt og intimt.

Det bliver en aften hvor der er plads til røverhistorierne, de spontane udbrud, sandheder, løgne, snakke med mit band og publikum undervejs, men nok vigtigst af alt – Friheden!
Friheden til at alt kan og må ske. Den nyfundne glæde ved at spille numrene uden sikkerhedsnet og tage det tilbage til fællesskabet, kontakten, nuet og nærværet.
Til det uprætentiøse. – Til der hvor musik har de bedste vilkår.”

Spillested: Medborgerhuset, Taastrup Hovedgade 71, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: Fredag 6. marts 2020 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 - Dørene til salen åbner 19.45)

Billetpris (Billetsalget stopper 15 min. før showstart): 195 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede siddepladser