Dissing og Las synger Strid, Min mormors gebis

27. februar 2021kl. 10:30

DKK60 – DKK80

Den anmelderroste trio Dissing & Las ”Min mormors gebis”, er en musikalsk fortolkning af Jakob Martin Strids bestseller-børnebog af samme navn. En bog, der har solgt over 37.000 fysiske eksemplarer. Og fordi bogen sprudler, gør trioen det samme og spænder fra folk og rock over reggae til rendyrket pop.
Der er frække numre, eftertænksomme numre og numre spækket med detaljer og finurlige reallyde.

- Kigger man på bogens tegninger, bliver man let inspireret til at flippe ud i alle mulige retninger. Og vi har ladet os rive med. En del børneplader lyder lidt som om, de er tilpasset at skulle køre i baggrunden uden at genere nogen. Men vi har ønsket at nå dertil, hvor det blev en fælles oplevelse for børn og voksne, ligesom bogen. Vi har tænkt: ’Hvad ville Jakob synes om det her?’ Sangene skulle have noget af hans anarki, så det er blevet et børnealbum med lidt horn i panden, siger Jonas Dissing.
- Vi har alle sammen elsket Strid siden de flabede striber i Politiken. Og ’Min mormors gebis’ har vi en stærk relation til, fordi vi hver især har siddet med den bog sammen med de mennesker, vi elsker højest i verden, siger Rasmus Dissing.

Glæd jer til en koncert fyldt med fart, fis og ballade når Dissing og Las kommer til Taastrup Teater & Musikhus og giver den fuld gas!

Arrangør: Høje Taastrup For Børn (Bibliotekernes, Kulturhusenes og Taastrup Teater & Musikhus' børneunivers)

Spilledato og tid: Lørdag d. 27. feb. 2021, kl. 10.30

Billetpriser inkl. gebyr:
Normalpris: 80 kr. (Voksenbillet)
Børn og unge u/25: 60 kr.

Pladser: Unummererede pladser

Aldersgruppe: Anbefalet alder 1-10 år