• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Disney Børne-Musikbanko

16. marts kl. 12:00 - 13:10

Disney-Musikbanko For Børn!

Er dine børn også helt pjattede med Disney-sange? Nu kan i genhøre de bedste fra hele Disney’s bagkatalog, og så kan I ovenikøbet vinde lækre præmier!

Hvad er Musik-Banko?

Musik-banko er næsten ligesom traditionel banko - bortset fra at vi spiller med sange i stedet for tal. Vores eventkoordinator-elev Magnus står klar som vært og afspiller en masse sange. Hver gang, der spilles en sang, som er på jeres plade, er I et skridt tættere på en række. Vi spiller først 1, så 2 og til sidst 3 rækker.

Det koster 40 kr. at deltage, og der medfølger 2 plader i prisen. Der kan købes ekstra plader på dagen for 10. kr. stykket uden begrænsning.

Vi har kun plads til 50 personer, så skynd dig at købe dine billetter i dag!

Hvis du vil følge med i vores børneunivers, kan du følge vores Facebook-side ”Hyggelig Weekend”, hvor du vil blive opdateret på alle de mange arrangementer i ”Hyggelig Weekend”-universet.

Aldersgruppe: Fra 4 år.

Følg med her: https://www.facebook.com/HyggeligWeekend/