SØG EFTER EVENTS I KULTURHUSENE

Kulturcenter-neg      Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE
Indlæser Begivenheder

« All Begivenheder

DIE HERREN – U2 show

11. maj kl. 20:00

DKK195

Det danske band, med det tyske navn, der spiller irsk musik på engelsk.

Siden 1991, har de brugt U2’s musik og deres snart lange liv til løbende at forædle og finpudse koncertoplevelserne for deres publikum. Det har altid været målet at forædle evnen til at videreformidle U2 ´s fantastiske musik, så den udvikler sig, bliver større og hver gang - giver ny mening og får ny dimension.

Die Herren prøver ikke for enhver pris at lægge sig 100 % op af U2. Det er altid vigtigt, at publikum kan forholde sig til sangene og bruge dem til noget på den måde, som Die Herren kan spille dem. Die Herrens versioner skal altid rykke og svinge uden, at de mister U2 ´s nerve og særlige kendetegn. Derfor ændrer Die Herren fra tid til anden arrangementer og figurer, så de virker i deres setup, dog altid uden at gå på kompromis med U2´s ånd. En koncert er én lang sang fra man kommer ind på scenen første gang - til man forlader scenen efter sidste ekstranummer. Alt hvad der sker på scenen, skal være en del af koncerten og være i musikken.

Pauserne mellem sangene, måden du drikker vand på, måden du stemmer din guitar, måden du bevæger dig på og kommunikerer med publikum. Publikum skal altid føle sig underholdt - at det var umagen værd at deltage i en Die Herren-koncert. De skal føle, at det var godt, de ikke blev hjemme! Og de kan altid forvente et Die Herren, som er klar til at gøre en forskel, og som ikke bare stiller sig op og lirer sangene af. De kan altid forvente et veloplagt band som er klar til at spille.

Live-koncerter skal altid være bedre end streaming/CD/TV. Die Herren er et band uden berøringsangst og den nære kontakt med publikum er en vigtig ingrediens i koncerterne. Det er der, live-musikken kommer til sin ret det er der, den gør en forskel! U2s sange har deres absolutte styrke live, og derfor behøver man ikke nødvendigvis være den store U2 fan for at værdsætte en Die Herren-koncert. Sangene i Die Herrens varetægt viser lige præcist, hvor gode de er, og hvor godt de virker, når de bliver spillet med energi, nærvær, humor og indlevelse.

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested: Taastrup Teater & Musikhus, Kjeld Abells Plads, 2630 Taastrup

Spilledato & tid: 11. maj 2018 kl. 20.00 (dørene åbner kl. 19.00)

Billetpris: 195 kr. + gebyr

Pladser: Unummererede (Ståpladser)

Detaljer

Dato:
11. maj
Tidspunkt:
20:00
Pris:
DKK195
KØB BILLET
Begivenhed Kategorier:
,

Sted

Taastrup Teater & Musikhus
Kjeld Abells Pl.
Taastrup, 2630 Danmark
+ Google Map
Telefon:
43352770
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk

Arrangør

Taastrup Teater & Musikhus
Telefon:
Tlf: 4335 2770
E-mail:
billetter@htk.dk
Hjemmeside:
www.teaterogmusik.dk