Dicte & Frederik Vedersø feat. Line Felding

3. april 2019 kl. 20:00

Poetisk som kammermusik - gennemslagskraft som et rockband

To af Danmarks mest anmelderroste sangere i nyt samarbejde med de smukke harmonier og den gode sang i fokus.

Sangeren Dicte og Frederik Vedersø fra The White Album og The Eclectic Moniker samt cellist og sanger Line Felding drager afsted som trio. Med sig har de en lang række smukke kompositioner, hvor vægten er lagt på vokalharmonierne og det forfinede arrangement.

”Vi har hver især altid haft en stor kærlighed til de gennemarbejdede korharmonier og de storladne melodier, man finder i eksempelvis country- og folkmusikken. Både Frederik og jeg elsker, at harmonierne kan gå fra det blide og lyse over i det mørke og dunkle, så vi maler med den store, brede pensel”, fortæller Dicte.

På repertoiret vil der være sange fra både Dictes og Frederik Vedersøs bagkatalog, men de vil også komponere nyt til trioen og fortolke andres
”Vi holder begge meget af kunstnere som eksempelvis The Beatles, Bon Iver, David Bowie, Fleetwood Mac, Paul Simon og Neil Young, så vi lader os inspirere af deres måde at arrangere og komponere på. For os drejer det hele sig om den gode sang med det smukkest mulige arrangement; nøgenhed og skønhed i samklang med det rå og forrevne”, siger Frederik Vedersø.

Dicte og Frederik Vedersø er klar med en udgivelse i foråret 2019, der vil indeholde en velafstemt blanding af de to musikeres musikalske DNA.

Spilledato & tid: 3. april 2019 kl. 20.00 (Baren åbner kl. 19.00 – Dørene til salen åbner kl. 19.45)

Billetpris: 175 kr. + gebyr  (Billetsalget stopper 15 min. før showstart)

Pladser: Unummererede siddepladser

3. april 2019