Det’ Lunt i Nat

2. februar 2020 kl. 19:30

DKK265 - DKK290

Begivenhed Navigation

Det´ lunt i Nat er en forestilling, der, som det hedder i en anden berømt sang: ”husk nu de glæder, som vi sammen fandt – husk nu de tanker, som os sammen bandt”, minder os om, hvor vi kommer fra og hvad vor populære kulturarv stadig kan gøre ved os! Den gyldne epoke indenfor underholdningsmusikken og operetten på det store lærred har aldrig været iscenesat så romantisk som her - og af de bedste sangere og musikere herhjemme. Alle disse skønne, genkendelige melodier og tekster samlet - lige til at nynne med på nede fra salen, hele vejen hjem og ud i fremtiden. Kostumerne, koreografien og den altid livsglade spillelyst komplimenterer anekdoterne fra historiens vingesus." Glemmer du, så ..."

Arrangør: Høje-Taastrup Teaterforening

Spilledato & tid: Søndag 2. februar 2020 kl. 19.30

Medvirkende: Thomas Peter Koppel, Bo Kristian Jensen, Jens Søndergaard, Signe Asmussen, Elsebeth Dreisig, Vibeke Kristensen, Denise Wencke Gjernøe, Anton Lasine, Johannes Søe Hansen, Kim Bak Dinitzen, Ingemar Brantelid, Jacob Weber og Carol Conrad

Producent: Thomas Peter Koppel og Carol Conrad

Billetpris: