Kulturcenter-neg Lipperts-neg Logo_Bredformat_Hedehuset_Negativ-300x158
SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

Demokrati

10. november kl. 13:00

Demokratiet er kernen i det danske samfund – både som styreform og som livsstil. Vi hylder ideen om, at folket har magten; at folket har selvbestemmelse, frihed, lighed og indflydelse på samfundet. Men hvordan har det danske demokrati det i dag? Politikerleden er på sit højeste, afmagt og passivitet breder sig, og afstanden mellem magtens højborg og folket synes større end nogensinde. Er vores demokrati i krise? Eller står vi med en unik mulighed for at videreudvikle verdens bedste styreform?

I Demokrati undersøger vi demokratiets svagheder og styrker. Vi undersøger, hvad medborgerskab er i dag og spørger os selv, om vi lever op til de privilegier, der er blevet os givet? Er vi aktive, deltagende borgere, der engagerer os i vores samfund?

Op til kommunalvalget 2017 inviterer Teatergrad publikum med ind i den lokale byrådssal og giver publikum en helt central demokratisk rolle som byrådsmedlemmer og beslutningstagere i dagsaktuelle debatter.

Publikum vil i løbet af forestillingen få mulighed for at debattere og stemme, men de vil også blive stillet til regnskab for deres valg. Parallelt med behandlingen af diverse sager udspiller der sig et større drama mellem partilederne. Demokrati er et benhårdt spil om magten af shakespeareske dimensioner.

Udover byrådsmedlemmerne (publikum) spilles Demokrati af fire skuespillere, der er partiledere for hver deres parti. Og i rollen som den altid tilstedeværende 4. statsmagt er en journalist.

Til Skoler og institutioner:
Det er muligt at få sendt en EAN-faktura ved bestilling af billetter pr. mail til billetter@htk.dk  - Oplys antal, navn på forestilling, skole, ean. mv.

For yderligere spørgsmål kan du kontakte koordinator Samanda Berlin på 42783993

Arrangør: Taastrup Teater & Musikhus

Spillested
: Høje-Taastrup Rådhus, Bygaden 2, 2630