• Denne begivenhed er allerede afholdt.

DEBAT: Medborgerskab Med Mazen

23. april kl. 18:00 - 20:00

Gratis

Nu inviterer Integrationsrådet i Høje-Taastrup kommune sammen med Medborgerhuset indenfor til en tankevækkende debat.

En debat med titlen: ”Medborgerskab med Mazen”!

Gadedreng, digter, poet, forfatter og foredragsholder - Mazen Ismail har mange egenskaber og en særlig stemme i den danske debat.

Ofte går vi rundt og tænker på hvad politikkerne debatterer om. Vi føler de snakker om ”os”. Nogle gange ønsker vi en ændring, men hvis ikke vi kan ændre på os selv, hvordan skal vi så ændre et helt samfund?

Mazen er både kunstner, foredragsholder og geniet bag konsulentvirksomheden ”Talte Tanker”, som begår sig på at styrke deltagernes faglige, personlige og kreative evner.

Mazen har to bogudgivelser i bagagen og den seneste – Gadedreng Forklædt Som Poet – som fik stor ros. Hans sidste show ”Sådan Sender I Mig Hjem” var totalt udsolgt og han høstede blændende anmeldelser. Mazen har optrådt på TV flere gange, og var nomineret til Årets Person, af radiostationen ”The Voice”.

Mazen har over 200 foredrag i bagagen og leverer altid en tankevækkende debat. Mazens 42.000 følgere på Facebook taler for sig selv, og hans videoer er blevet set over 8 millioner gange.

Kom med til en spændende, humoristisk og yderst tankevækkende aften, når Mazen åbner op for debatten om ”Medborgerskab”.

Vi serverer en lille snack (samosas) fra kl. 17.30 inden debatten og der er mulighed for at købe drikkevarer i caféen.

Denne debat er arrangeret af Kulturhusene, Bibliotekerne og Integrationsrådet.

OBS! Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendig via billetlink.

Gratis

Medborgerhuset