SØG EFTER EVENT GENRE

• Denne begivenhed er allerede afholdt.

UDSOLGT! – Danmark Spiser Sammen

25. april kl. 15:00 - 19:00

Uge 17 er officielt den uge, hvor man har fokus på ensomhed, og det vil Kulturhusene, Fritids- & Ungdomsklubben Impulsen, Ældre Sagen, OK-Klubben & Citykirken igen i år gerne støtte op om.

Derfor kan man i år komme forbi Taastrup Kulturcenter, hvor den står på kaffe, te og kage, og senere på dagen vil den stå på en dejlig middag. I løbet af arrangementet vil der også være hyggelig underholdning.

Plan for dagen

Kl. 15.00 åbner vi op for arrangementet i lokale 3, hvor man til kl. 17.00 kan få kaffe, te og kage, som er på husets regning. Vi har samtidig samlet alle vores brætspil, så kom ned og spil et slag Ludo, krig eller backgammon.

Kl. 17.00 bliver buffetten til den lækre middag åbnet. Det koster kun 25 kr.

Braiseret oksespidsbryst og stegte kyllingelår serveret med pommes rissolle, sauteret forårsgrønt og rødvinssauce.

Billetter til arrangementet kan købes i caféen på Taastrup Kulturcenter eller online fra d.d. og lige til vi ikke har mere mad på dagen.

Så tag hele familien under armen og mød op til en hyggelig dag/aften i Kulturhusene, hvor ensomheden skal bekæmpes med glæde og godt humør.

Tak til sponsorerne

Vi vil gerne sige en stor tak til sponsorerne. Uden dem var det ikke muligt at levere den dejlige mad og drikke til en meget rimelig pris. Det er fantastisk, hvad der kan lade sig gøre, når bare man står sammen.

Sted: Taastrup Kulturcenter, Poppel Allé 12, 2630 Taastrup

Begivenhed Kategori: